Oferte Speciale

Paleta baza de corectie Ardell

63,00 lei 39,00 lei

Paleta baza de corectie Ardell este conceputa pentru a defini perfect sprancenele, insa noi o recomandam pentru corectia intregii fete. Culorile pe care le contine paleta sunt ideale pentru a contura si ilumina tenul. Pensula dreapta ajuta la crearea unor unghiuri perfecte.

Citește mai mult

Gene false Ardell Demi Pixies – MARO

21,00 lei 8,00 lei

Gene false Ardell Demi Pixies sunt gene tip banda fabricate 100 % din par uman sterilizat. Sunt gene false foarte usoare, usor de aplicat ce vin intr-o cutiuta gandita sa pastreze genele sigur si igienic pentru utilizari ulterioare.
Sunt gene cu aspect natural, care pot fi aplicate atat la un machiaj de zi cat si la unul de seara.

Cod Produs: 65015 Categorii: , , , , Etichete: ,
Citește mai mult

Nail Tek MAINTENANCE PLUS 1 – Tratament unghii sanatoase

37,00 lei 19,00 lei

Nail Tek Maintenance Plus 1 este un produs dedicat unghiilor puternice si sanatoase. Mentine unghia rezistenta si protejata. Unele dintre noi sunt norocoase sa aiba unghii puternice si sanatoase, insa uzura de zi cu zi, produsii chimici cu care mainile vin in contact, in timp, slabesc rezistenta unghiilor. Intaritorul Maintenance Plus 1 este foarte bun pentru cei care doresc sa-si pastreze aspectul unghiilor intr-o stare foarte buna in permanenta.

Acest tratament reprezinta mai mult decat intretinere, este o terapie continua care pastreaza unghiile puternice si frumoase.

• Aplicare usoara.

• Este incolor.

• Poate fi folosit atat ca baza cat si ca top coat.

Citește mai mult

Kit Ardell 3 in 1

68,00 lei 11,00 lei

Nu stii ce gene false sa folosesti? Ai vrea sa incerci genele tip banda, dar cele individuale ti se par mai potrivite, iar accentele sunt mai mai usor de aplicat. Cand nu esti hotarata, poti opta pentru kitul Ardell 3 in 1. Ai 3 variante intr-un singur pachet.

Citește mai mult

Kit gene false Salon Perfect 1-2-3 BUILD-IT

36,00 lei 18,00 lei

Acest kit contine tot ceea ce aveti nevoie pentru o aplicare rapida a genelor false. Pachetul este compus din mai multe tipuri de gene individuale astfel incat sa puteti construi foarte usor genele perfecte, adaugand exact volumul dorit.

Prin combinarea smocurilor individuale, cu cele duo si trio, veti obtine un aspect foarte natural si de durata.

Citește mai mult

Gene false Ardell Edgy 401

23,00 lei 11,00 lei

Genele false Ardell Edgy 401 sunt frumos arcuite pe intreaga lungime a benzii si mai lungi spre capatul exterior.
Aceste gene sunt mai dese incepand de la jumatatea benzii catre coltul exterior, oferind un efect usor dramatic, accentul punandu-se pe coltul ochilor.

Citește mai mult

Aparat electric de intors gene Ardell

24,00 lei 15,00 lei

Acum puteti avea gene perfect curbate in cateva secunde! Cu aparatul de intors gene de la Ardell nu veti mai avea parte de tras de gene, de linii urate si nedorite pe gene si orice vatamare adusa genelor sau pleoapei dvs.

Citește mai mult