Oferte Speciale

Ruj cremos metalizat Ardell Mattellic

39,00 lei 32,00 lei

METALICUL INTALNESTE MATUL in acest ruj cremos

Citește mai mult

Kit incepatori Andrea 33

33,00 lei 21,00 lei

Kitul Andrea ModLash 33 este solutia ideala pentru cei ce folosesc pentru prima oara gene false. Kitul incepatori contine tot ce aveti nevoie pentru a aplica genele false in trei pasi usori: o pereche de gene Andrea ModLash 33, gene tip banda fabricate 100 % din par uman sterilizat, un aplicator de gene si un adeziv Andrea ModLash transparent (2,5g) . Genele pot fi reaplicate de nenumarate ori. Genele false Andrea ModLash sunt folosite de make up artisti, celebritati si modele de peste tot in lume.

Citește mai mult

Gene false Salon Perfect Fun

22,00 lei 12,00 lei

Gene false Salon Perfect Fun sunt folosite de make up artisti, celebritati si modele de peste tot in lume. Acest model de gene are mici strasuri , aplicate de-a lungul firelor, care vor adauga un strop de stralucire privirii. Sunt perfecte pentru un machiaj elegant si stralucitor.

Citește mai mult

Gene false Salon Perfect ColorEnhance 105 Wine

27,00 lei 19,60 lei

Genele ColorEnhance 105 Wine reprezinta un mare avantaj atunci cand va doriti gene colorate – acestea fiind un amestec perfect de gene negre cu o paleta sofisticata de gene subtil colorate in nuante de culoarea vinului, pentru a crea un look natural si discret.

Citește mai mult

Gloss intens metalizat Ardell Metallic

39,00 lei 32,00 lei

Super-intens LIP GLOSS METALIZAT cu stralucire 3D si acoperire completa

Citește mai mult

Kit incepatori Andrea 45

33,00 lei 11,00 lei

Kitul Andrea ModLash 45 este solutia ideala pentru cei ce folosesc pentru prima oara gene false. Kitul incepatori contine tot ce aveti nevoie pentru a aplica genele false in trei pasi usori. Kitul contine o pereche de gene Andrea ModLash 45,gene tip banda fabricate 100 % din par uman sterilizat, un aplicator de gene si un adeziv Andrea ModLash transparent (2,5g) . Genele false Andrea ModLash sunt folosite de make up artisti, celebritati si modele de peste tot in lume.Sunt gene ce pot fi reaplicate de nenumarate ori. Au un aspect natural si pot fi purtate atat la un machiaj de zi, cat si la unul de seara.

Citește mai mult