Oferte Speciale

Kit Ardell 3 in 1

68,00 lei 11,00 lei

Nu stii ce gene false sa folosesti? Ai vrea sa incerci genele tip banda, dar cele individuale ti se par mai potrivite, iar accentele sunt mai mai usor de aplicat. Cand nu esti hotarata, poti opta pentru kitul Ardell 3 in 1. Ai 3 variante intr-un singur pachet.

Citește mai mult

Gene false Ardell Gisele

21,00 lei 9,00 lei

Genele false Gisele din noua gama Ardell Runway sunt gene create pentru profesionisti. Un make up artist va creea cu aceste gene un look frumos, special, atat pentru zi cat si pentru seara.
Acest model este similar modelului Ardell Fashion #131, dar putin mai lungi. Fiecare pachet contine o pereche de gene false din par natural 100%.

Citește mai mult

Gene false magnetice Ardell – Double 110

80,00 lei 75,00 lei

Gama magnetica include cele mai cautate si cunoscute modele de gene Ardell : Double 110, Double Wispies, Double Demi Wispies si colectia Accent pentrul coltul exterior al ochilor: Accent 001, Accent 002.

Citește mai mult

Gene false Salon Perfect Press-On 45S

27,00 lei 13,50 lei

Gene false autoadezive Press-On 45S sunt gene usoare, confortabile si usor de aplicat. Genele Press-On combina calitatea si frumusetea genelor 45 cu functionalitatea genelor autoadezive.

Citește mai mult

Adeziv gene individuale Ardell LashTite 59 ml Negru

71,00 lei 35,00 lei

Ardell LashTite e un adeziv special proiectat pentru genele false individuale. E rezistent la apa si e facut sa tina lipite sigur si confortabil genele false individuale pe durata a pana la 6 saptamani( cu ingrijirile corespunzatoare).

Citește mai mult

Paleta baza de corectie Ardell

63,00 lei 39,00 lei

Paleta baza de corectie Ardell este conceputa pentru a defini perfect sprancenele, insa noi o recomandam pentru corectia intregii fete. Culorile pe care le contine paleta sunt ideale pentru a contura si ilumina tenul. Pensula dreapta ajuta la crearea unor unghiuri perfecte.

Citește mai mult

Gene false Ardell Scanties – MARO

21,00 lei 6,00 lei

Ardell Scanties maro sunt gene ce au exact densitatea potrivita pentru un look natural, de zi cu zi.
Sunt gene false fabricate 100% din par natural si pot fi refolosite de nenumarate ori.
Ele sunt usor curbate la coltul exterior pentru o imagine perfecta de zi de zi.

Citește mai mult

Gene false Salon Perfect ColorEnhance 105 Wine

28,00 lei 19,60 lei

Genele ColorEnhance 105 Wine reprezinta un mare avantaj atunci cand va doriti gene colorate – acestea fiind un amestec perfect de gene negre cu o paleta sofisticata de gene subtil colorate in nuante de culoarea vinului, pentru a crea un look natural si discret.

Citește mai mult