Oferte Speciale

Mascara Wispies Ardell

67,00 lei 53,00 lei

Reproduceti aspectul celor mai cunoscute gene false Ardell!

 

Mascara Wispies este primul rimel care creeaza efectul dramatic al genelor false din gama Wispies Ardell.

Citește mai mult

Gene false Ardell Edgy 403

23,00 lei 11,00 lei

Genele false Ardell Edgy 403 sunt frumos arcuite pe intreaga lungime a benzii si mai lungi spre capatul exterior.
Aceste gene sunt putin mai dese incepand de la jumatatea benzii catre coltul exterior, oferind un efect usor dramatic, trecerea fiind insa foarte subtila.

Citește mai mult

Ruj cremos metalizat Ardell Mattellic

40,00 lei 32,00 lei

METALICUL INTALNESTE MATUL in acest ruj cremos

Citește mai mult

Kit incepatori Andrea 53

33,00 lei 17,00 lei

Kitul Andrea ModLash 53 este solutia ideala pentru cei ce folosesc pentru prima oara gene false. Kitul incepatori contine tot ce aveti nevoie pentru a aplica genele false in trei pasi usori.. Kitul contine o pereche de gene Andrea ModLash 53, gene tip banda fabricate 100 % din par uman sterilizat, un aplicator de gene si un adeziv Andrea ModLash transparent (2,5g). Sunt gene ce pot fi reaplicate de nenumarate ori, iar modelul este unul natural care poate fi purtat la un machiaj de zi. Genele false Andrea ModLash sunt folosite de make-up artisti, celebritati si modele de peste tot in lume.

Citește mai mult

Nail Tek MAINTENANCE PLUS 1 – Tratament unghii sanatoase

36,00 lei 19,00 lei

Nail Tek Maintenance Plus 1 este un produs dedicat unghiilor puternice si sanatoase. Mentine unghia rezistenta si protejata. Unele dintre noi sunt norocoase sa aiba unghii puternice si sanatoase, insa uzura de zi cu zi, produsii chimici cu care mainile vin in contact, in timp, slabesc rezistenta unghiilor. Intaritorul Maintenance Plus 1 este foarte bun pentru cei care doresc sa-si pastreze aspectul unghiilor intr-o stare foarte buna in permanenta.

Acest tratament reprezinta mai mult decat intretinere, este o terapie continua care pastreaza unghiile puternice si frumoase.

• Aplicare usoara.

• Este incolor.

• Poate fi folosit atat ca baza cat si ca top coat.

Citește mai mult

Gene false Ardell Max 6 – Gisele

113,00 lei 69,00 lei

Genele false Gisele sunt gene create pentru profesionisti. Un make up artist va creea cu aceste gene un look frumos, special, atat pentru zi cat si pentru seara.
Pachetul Ardell Max 6 – Gisele reprezinta cea mai avantajoasa si simpla solutie atunci cand ai nevoie de mai multe perechi de gene false.

Citește mai mult