Oferte Speciale

Gene false Salon Perfect Fun

22,00 lei 12,00 lei

Gene false Salon Perfect Fun sunt folosite de make up artisti, celebritati si modele de peste tot in lume. Acest model de gene are mici strasuri , aplicate de-a lungul firelor, care vor adauga un strop de stralucire privirii. Sunt perfecte pentru un machiaj elegant si stralucitor.

Citește mai mult

Gene false Ardell Edgy 401

23,00 lei 11,00 lei

Genele false Ardell Edgy 401 sunt frumos arcuite pe intreaga lungime a benzii si mai lungi spre capatul exterior.
Aceste gene sunt mai dese incepand de la jumatatea benzii catre coltul exterior, oferind un efect usor dramatic, accentul punandu-se pe coltul ochilor.

Citește mai mult

Gene false Andrea 188

19,00 lei 9,00 lei

Genele false Andrea 188 sunt gene tip banda fabricate 100 % din par uman sterilizat. Sunt gene false perfecte pentru un look de seara care accentueaza coltul exterior al ochilor. In partea superioara au o banda de glitter albastru care va pune si mai mult in evidenta privirea.

Citește mai mult

Ruj cremos metalizat Ardell Mattellic

40,00 lei 32,00 lei

METALICUL INTALNESTE MATUL in acest ruj cremos

Citește mai mult

Kit incepatori Andrea 45

33,00 lei 11,00 lei

Kitul Andrea ModLash 45 este solutia ideala pentru cei ce folosesc pentru prima oara gene false. Kitul incepatori contine tot ce aveti nevoie pentru a aplica genele false in trei pasi usori. Kitul contine o pereche de gene Andrea ModLash 45,gene tip banda fabricate 100 % din par uman sterilizat, un aplicator de gene si un adeziv Andrea ModLash transparent (2,5g) . Genele false Andrea ModLash sunt folosite de make up artisti, celebritati si modele de peste tot in lume.Sunt gene ce pot fi reaplicate de nenumarate ori. Au un aspect natural si pot fi purtate atat la un machiaj de zi, cat si la unul de seara.

Citește mai mult

Kit incepatori Andrea 33

33,00 lei 21,00 lei

Kitul Andrea ModLash 33 este solutia ideala pentru cei ce folosesc pentru prima oara gene false. Kitul incepatori contine tot ce aveti nevoie pentru a aplica genele false in trei pasi usori: o pereche de gene Andrea ModLash 33, gene tip banda fabricate 100 % din par uman sterilizat, un aplicator de gene si un adeziv Andrea ModLash transparent (2,5g) . Genele pot fi reaplicate de nenumarate ori. Genele false Andrea ModLash sunt folosite de make up artisti, celebritati si modele de peste tot in lume.

Citește mai mult

Aparat electric de intors gene Ardell

24,00 lei 15,00 lei

Acum puteti avea gene perfect curbate in cateva secunde! Cu aparatul de intors gene de la Ardell nu veti mai avea parte de tras de gene, de linii urate si nedorite pe gene si orice vatamare adusa genelor sau pleoapei dvs.

Citește mai mult