Oferte Speciale

Paleta baza de corectie Ardell

63,00 lei 39,00 lei

Paleta baza de corectie Ardell este conceputa pentru a defini perfect sprancenele, insa noi o recomandam pentru corectia intregii fete. Culorile pe care le contine paleta sunt ideale pentru a contura si ilumina tenul. Pensula dreapta ajuta la crearea unor unghiuri perfecte.

Citește mai mult

Aparat electric de intors gene Ardell

24,00 lei 15,00 lei

Acum puteti avea gene perfect curbate in cateva secunde! Cu aparatul de intors gene de la Ardell nu veti mai avea parte de tras de gene, de linii urate si nedorite pe gene si orice vatamare adusa genelor sau pleoapei dvs.

Citește mai mult

Kit gene false Salon Perfect 1-2-3 BUILD-IT

35,00 lei 18,00 lei

Acest kit contine tot ceea ce aveti nevoie pentru o aplicare rapida a genelor false. Pachetul este compus din mai multe tipuri de gene individuale astfel incat sa puteti construi foarte usor genele perfecte, adaugand exact volumul dorit.

Prin combinarea smocurilor individuale, cu cele duo si trio, veti obtine un aspect foarte natural si de durata.

Citește mai mult

Gene false Andrea 188

19,00 lei 9,00 lei

Genele false Andrea 188 sunt gene tip banda fabricate 100 % din par uman sterilizat. Sunt gene false perfecte pentru un look de seara care accentueaza coltul exterior al ochilor. In partea superioara au o banda de glitter albastru care va pune si mai mult in evidenta privirea.

Citește mai mult

Gene false Salon Perfect Fun

22,00 lei 12,00 lei

Gene false Salon Perfect Fun sunt folosite de make up artisti, celebritati si modele de peste tot in lume. Acest model de gene are mici strasuri , aplicate de-a lungul firelor, care vor adauga un strop de stralucire privirii. Sunt perfecte pentru un machiaj elegant si stralucitor.

Citește mai mult